Hyvää ja huonoa

Kymmenen päivän poissaolo normaalista elämästä aiheuttaa arvaamattomat seuraukset. Yksi tutkimusaika meni ohi, siitä tulee sakko. Saan myös ylinopeussakot. Kotikaupunkini nopeusrajoitukset olivat kaikonneet mielestäni ja salama välähti. Turhat rahanmenot harmittavat suunnattomasti.

Meillä sisaruksilla oli hurja remonttisessio toisella puolen Suomea, kun pintaremontoimme äitimme entistä asuntoa. Emme ennättäneet edes mökillä käydä, se olisi ollut päivän reissu. Fyysinen rasitus oli kova kaikilla. Aivan täysin uvahdin vasta sitten, kun saavuin kotiin keskiviikkona. Sen illan tehtävänä oli lukea useita torstain kirjoituskurssille laadittuja tekstejä. En pystynyt edes aloittamaan lukemista, istuin vain telkkarin ääressä koko illan ja syödä mussutin.

Eilinen meni vielä väsymyksen piikkiin, mutta mukavaakin tapahtui. Aamulla ennätin lukea toisten tekstit ennen työväenopistoon menoa. Omista kirjoitelmistani sain positiiviset ja kannustavat palautteet. Tapani käsitellä sukuhistoriaa meni loistavasti läpi. Jännitin sitä aika paljon etukäteen. Nyt tiedän, että voin jatkaa isoa työtäni samaan malliin. Helpotuksen huokaus on suunnaton.

Tietoa kirjoittajasta

pikeaarnio

Sähköposti: pike.aarnio@gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Hyvää ja huonoa”

 1. Olet aika jännä! Lähes olankohautuksella sivuutat rempparääkin ja suuntaat katseesi kirjoitushommien jatkamiseen.
  Jos olisin sinä, olisin kertonut mitä kaikkea saimme aikaan äidin vanhassa kodissa ja kuinka oli kivaa yhdessä touhuta. Lepoakin olisin suonut itselleni pidempään.

  Onneksi on säännölliset tulot, kun odottamattomat menot yllättävät!

  Keväisin terveisin😍

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos kommentista, Eeva. Tänään remontti oli jo historiaa ja käsittelin sitä Facebookissa jonkin verran. Kirjoitukset olivat tosiaan tärkeämpiä eilen ja tänään.
   Oikein hyvin yhteiselomme sujui, mutta olemmehan kesäisinkin aina yhdessä. Onneksi on säännölliset tulot, sanoit sen oikein hyvin. 🙂
   Hyvää kevättä sinulle!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s