Hyvää uutta vuotta 2019

Taas on opeteltava uusi vuosiluku: 2019. Muutaman kerran olen tänään jo kirjoittanut vanhan vuosiluvun. Onhan tässä taas kokonainen vuosi aikaa opetella.

Ensimmäinen tehtäväni on kirjoittaa uuteen kalenteriin jo viime vuoden sovitut jutut. Onneksi säännöllinen elämä alkaa vastaa Loppiaisen jälkeen. On hyvää aikaa kirjoitella muutakin. Pääasiallisesti uutta kirjaa…

Reipasta vuotta kaikille lukijoilleni!

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

pikeaarnio

Sähköposti: pike.aarnio@gmail.com

5 vastausta artikkeliin “Hyvää uutta vuotta 2019”

 1. Tervehdys ja Sinullekin oikein kynäistä uutta vuotta! Jkv kateellisena luin, että hahmottelet tai jopa kirjoitat uutta kirjaa!!! Omani on vielä enimmäkseen tukkapehkoni uumenissa, jokunen liuska on kirjoitettuna, enemmänkin jo pitäisi olla valmiina. Jatkan keväällä Elämä tarinaksi alkavassa ryhmässä. Tuletko ”Juurihoitoon” helmikuussa? Juuri kuuntelinsamaisen kirjan. t. Rouva Myttynen

  Liked by 1 henkilö

  1. Sorry Tarja, luin kommenttisi kännykästä ja unohdin vastata. Mukava kuulla, että olet sinäkin Tiinan kurssilla. Olen tosiaankin lähdössä siihen teatteriesitykseen. Pitääpä muistaa maksaa se. Siellähän me tutustumme viimeistään. Kiva tavata ihan livemä..

   Tykkää

 2. Tiedätkö onko Hollmeruksen Tuulalla ( muistatko hänet kouluvuosilta ? ) mitään blogipalstaa tai vastaavaa. Jostain osui silmiini ehkä pari, kolme vuotta sitten, että hän on palannut Imatralle ( asumaan ) ?

  Tykkää

  1. Olin Tuulan kaverina Facebookissa, sitten hänen sivulleen tuli jotain ongelmaa ja poistin hänet kavereista, ettei minun sivuni saa tartuntaa. Näin Tuulan viime kesänä Imatran Prismassa ja hän pyyteli kovasti käymään luonaan. En käynyt edes kulmilla sillä tavalla että olisin kerennyt hänen luokseen. Tänä aamuna hain uudelleen hänen kaveruuttaan Facebookissa, saa nähdä, vastaako hän. Hän näkyy olevan siellä aika vähän nykyään.

   Tykkää

 3. Hollmerus – Rantalahan Tuula on nykyään ; hänhän näytti olleen Imatralla vihreiden kunnallisvaaliehdokkaana v. 2017 taidemaalarin ammattinimikkeellä. Ei hän valtuustoon tullut kuitenkaan valituksi. Kirjoittiko hän loppujen lopuksi koskaan ylioppilaaksi ? Muistelen, että hän olisi syntynyt v. 1944 , kuten tuossa taannoin sain tietää Puskan Riitankin syntymävuodeksi 1944. Ja olen aina luullut, että Poutasen Arjan syntymävuosi olisi 1944 ; kuinka lie asia ? Muistelen, että Tuula olisi ollut toimittaja jossain vaiheessa ; hänenkin aineitaan luettiin toisinaan : hän oli ennen muuta mielikuvitus- ja tunnelmoijakirjoittaja , ei niinkään asia-aineiden, kuten mm. minä olin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s