Hyvää huomenta

Huomasin juuri – ikäänkuin en olisi ennen huomannut – että pääsen iPadilla kirjoittamaan tänne. Enimmäkseen olen netissä kännykällä, vaikka laitteita on useampia. Tässä on käynyt sama kehitys kuin valokuvauksessa. Kuvaus on siirtynyt kännykkään.

Olen alkanut ottaa mukaani kamerakameroita ja muistella uudelleen, miten niitä käytetään.

Sama typistynyt kehitys näkyy täällä blogissakin. Kirjoittelen kuulumisia aika ajoin Facebookiin ja tämä foorumi jää käyttämättä.

Olen julkaissut runokirjan ”Mandalaa ja punontaa”. Se on viime aikainen saavutus. Kirjaa saa ostaa Mediapinta Oy:stä ja minulta. Minulta saa myös edellistä kirjaani ”Bostonin Punainen Hehku”, joka sisältää novelleja, kertomuksia ja runoja, jota teetin lisää. Nyt saat molemmat kirjat tarjoushintaan 40 eur. Hinta sisältää lähetyskulut.

Lapsuusmuistokirjan kanssa kipuilen edelleen. Materiaali alkaa  olla kasassa. Nyt on muokkaus- ja korjausvaihe. Harmi vain, että on muutakin hommaa kuin kirjoittaminen. Se ei ole päässyt muodostumaan päätyöksi.

Mainokset

Tietoa kirjoittajasta

pikeaarnio

Sähköposti: pike.aarnio@gmail.com

2 vastausta artikkeliin “Hyvää huomenta”

 1. Jess, täälläkin näkyy elämää! Hieno juttu, kokisivatpa blogit uusrenessanssin.

  Itselläni on aina kamerakamera mukana, kännykällä olen ottanut varmaan noin 15 kuvaa kaiken kaikkiaan.

  Runosi ovat luvun alla…

  Liked by 1 henkilö

 2. Kiva kun kirjoitit kommentin. Ovatkohan ihmiset huomanneet, että täälläkin voi kommentoida. … Facebookissa on niin erilaista. Kyllä olisi minunkin mielestäni mukava palata tänne blogimaailmaan. Ehkä alan kirjoitella enemmän tänne. Facebookin hektisyys välillä hermostuttaa.

  Sinä et siis ole langennut älypuhelimen kameraan, jolla kyllä saa hyviä kuvia ja saa ne saman tien Nettiin. Käytän myös Instagramia. Sinulla ei olekaan tällaista käytöstä nähtävissä ja hyvä niin.

  Sinun kirjasi olen lukenut. Minä pidän siitä. Minua miellyttää asettelun selkeys, kovat kannet ovat erityisen hyvät. Ne on vaan niin pirun kalliita omakustanteessa…. Sisältö oli hyvin jaksoteltu ja alun lempeämmät säkeet lievensivät sopivasti loppupuolen järkytyksiä. Sinulla on hyviä oivalluksia kuten aina on ollut blogissakin.

  Ehkä kirjoitan tänne blogiini siitä enemmän ja jaan sen sitten Facebookissa. En nyt ihan heti…. Vaan kohta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s