Yksitoista vuotta nettipäiväkirjaa

Marraskuussa 2005 keksin hienon bloginimen Tanssiva Harmaa Pantteri. Siitä lähtien olen enemmän tai vähemmän pitänyt nettipäiväkirjoja, joita minulla on ollut useampia. Viime aikoina olen päivittänyt vain tätä WordPress -päiväkirjaa. Kaikki edelliset ovat olleet ja ovat edelleenkin Vuodatuksessa.

Yksitoista vuotta sitten olin aktiivinen. Kirjoitin varmaankin joka päivä. Se oli hienoa aikaa, etenkin kun alkoi tulla ”tuttuja”. Yhdessä vaiheessa vastasin vain valokuvahaasteisiin. Harrastin valokuvausta, nyt se on enempi räpsintää älypyhelimella. Kaikki käy niin nopeaan. Kun puhelimesta lähettää kuvan Facebookiin, niin pian jo saa kommentteja.

Vaikka en nyt viime aikoina kovin aktiivisesti ole päiväkirjaa pitänytkään, niin kirjoitan niin monena päivänä kuin voin. Kirjoitan kirjaani ja korjaan siihen tulevia vanhoja tekstejä. Välillä tuntuu, että rämmin suossa. Välillä päämäärä on kirkkaana mielessä.

Tietoa kirjoittajasta

pikeaarnio

Sähköposti: pike.aarnio@gmail.com

7 vastausta artikkeliin “Yksitoista vuotta nettipäiväkirjaa”

 1. Et ole varmaan huomannut, että kirjoitin vuonna 2016 kommenttejani moniin aiempiin kirjoituksiisi eri ”palstoilla” vuosien varrella, mm. oppikoulun pääsykokeista, kansakoulun aloittamisesta, oppikouluajan 14-vuotiaasta (ja Seija Satomaasta), eräisiin muihinkin, en tässä osaa nyt luetella noita kaikkia lisäyksiäni (en muista joka juttua). Eli jos kiinnostaa……
  Hyvää jo alkaneen vuoden 2017 jatkoa samalla toivottaen
  Tuus
  P.H.

  Tykkää

  1. Olen niin harvoin viime aikoina käynyt täällä, että en ole huomannut kivoja kirjoituksiasi. Muutaman niistä jo luin. Palaan niihin ehkä myöhemmin. Minulla on nyt kova hinku saada muistelmakirjani valmiiksi ja muutakin aikaa vaativaa on ilmaantunut…. palaan tänne kuitenkin – joskus. Hyvää Uutta Vuotta PerttiH

   Tykkää

 2. Palaan tänne pitkästä aikaa näitä katselemaan ! Olin 16.2. – 30.3.2017, yli kuusi viikkoa sairaana, erittäin ankara oli flunssani ja paha nielutulehdukseni, huh, huh. Saa nähdä, toivunko ”entiselleni” enää ollenkaan. Tarkkana on edelleen oltava, jälkitaudit saattavat olla paha uhka tämän ikäiselle. Täytinhän jo 72 vuotta 23.3. Hyvää kevään jatkoa toivotan !

  Tykkää

 3. Olin toipunut talven sairastelustani ”lopullisesti”, jos niin uskaltaa väittää, arvioida, toukokuun puoliväliin mennessä lopultakin. Jokseenkin samoin oli kumppanini Siinan kohdalla, hän on minua vuoden ja yhdeksän kuukautta nuorempi, syntynyt 24.12.1946 (Pellossa, silloisessa Turtolassa). Hän on nyt 70-vuotislahjamatkallaan (tyttärensä lahja) Tukholmassa ja muutaman päivän pääkaupunkiseudulla.
  Terveisiä ja hyvää loppukesää ! Missähän on muuten nykyisin Satomaan Seija, onko hengissä vielä ?

  Tykkää

 4. Palasin tänne muistelemaan aktiivista yhteistä blogiaikaamme. Minulle tuli juuri kymmenen blogivuotta täyteen ja aloin kurkistella, keihin kaikkiin silloin jo tutustuin. Olit mukana ensimmäistä kertaa siellä jo heti alussa., ensimmäisenä syksynä. Kiitos monista yhteisistä vuosista.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s